söndag 22 april 2012

Helg

Skönt med helg! Även om den där riktiga helgkänslan inte infinner sig på samma sätt nu som när man jobbar på riktigt. Men vi har hunnit med en del. I lördags åkte vi en sväng till nyköping och lämnade hunden hos Elsas farmor och farfar. Han ska klippas i morgon klockan åtta så då är det smidigare att de hjälper oss med lämning till trimmet. Idag har det varit städdag här i samfälligheten och det har krattats och eldats. Jag har inte lyft ett finger eftersom jag måste ta hand om Ebbe. Elsa var med och krattade lite och åt korv. Vi har en granne som heter Ove, men enligt Elsa heter han "vovve". Ganska kul!

Hon är rolig nu, Elsa. Hon har många funderingar och i lördags kväll berättade  hon att när farmor jobbar så är farfar hemma och leker med knut (vår hund) och tittar på Piff och Puff. Hon berättar också att när farmor inte jobbar så lagar hon mat. När det eldades här ute så konstaterade hon att det finns eld hos mormor och morfar också (de har öppen spis).

Nu är det snart dags att natta barnen och själv gå och sova. I morgon är det måndag igen och dags för dagis och vanliga rutiner. Ska till BVC med Ebbe i morgon för vägning, ska bli spännande att se om han har gått upp nåt.

Inga kommentarer: