fredag 20 april 2012

Kyrkis

Började dagen med tjat tjat tjat och tjat. Det tog en timme att få på Elsa kläderna i morse. Jag tycker att det är så tråkigt att behöva tvinga henne på kläderna. Både hon och jag gör illa oss när det blir under sådant tvång. Men det är oftast så det slutar tyvärr och idag var det extra svårt att motivera henne att klä på sig. Hon skulle ju inte till dagis idag påpekade hon flera gånger, och då finns det ingen anledning till att klä på sig tycker hon. Nåväl, det gick till slut och vi kom faktiskt i väg till öppna förskolan, eller kyrkis som det heter i den här kommunen då det är svenska kyrkan som bedriver den här verksamheten. Det är lite synd att det inte finns något alternativ, jag är inte helt bekväm med att sitta och sjunga Gud som haver och avsluta med ett långt "amen". Nu är det dessutom andakt för de stora barnen. Men annars är det en fantastisk verksamhet och väldigt smidigt att gå dit så att Elsa får leka av sig lite överskottsenergi.

Nu får det gärna sluta regna så att vi kan gå ut med hunden och gå ner till biblioteket och lämna tillbaka några böcker samt låna nya.

1 kommentar:

Jossan sa...

Kul att du börjat blogg igen Hanna! Det vore skitkul att ses! Kom gärna nån dag nästa vecka, har ingenting planerat alls då. Välj en dag som passar Er bäst så tar vi den. Kram banan