söndag 20 maj 2012

Långhelg

Vi har hunnit med mycket denna långhelg.

Fredag: vi åkte med Bobo på morgonen till Stockholm för att träffa Alex och gå på Skansen. Först blev vi bjudna på våfflor i hennes fina lägenhet.



Sen tog vi tunnelbanan till slussen för att åka djurgårdsfärjan. Spännande tyckte Elsa. På Skansen var det mycket folk och lite djur. Men det var så trevligt att få umgås med gudmor en hel dag.




I lördags var vi nere på stan på förmiddagen och tittade i butiker och fikade. På eftermiddagen bar det i väg till Stockholm igen. Denna gång för att fira födelsedagsbarnen Edith och Diddi. Där var det high life för Elsa med heliumballonger, massor av barn och väldigt gott fika.

Idag har jag varit i stallet på förmiddagen. Det var helt fantastiskt att sitta på hästryggen igen. Jag är helt slut i kroppen nu och tyvärr så känns mitt bäcken inte bra alls. Jag har tänkt att hjälpa en kompis med hennes häst, men just nu är jag lite kluven till om jag verkligen kan.

På eftermiddagen har vi varit i Södertälje och firat min fsarmor som fyllt 75. Vi hann med ett besök hos min morfar också för att visa upp lilla Ebbe.

Nu är jag helt slut! Barnen verkar också trötta och det ska bli skönt med en vanlig måndag i morgon. Sen är det bara två veckor kvar innan Bobo går på långledighet.





1 kommentar:

alexandra sa...

hahaha gillar bilden i flygplanet...ja ser ut å ha roligare än Elsa! Va så himla mysigt å ha er här...det gör vi om snart! Pusss